foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Főmenü


Európa a polgárokért

Hulladék program

Szennyvízprogram

Városfejlesztés

„Virágos Nádudvarért!” 

Kedves nádudvari Lakosok!

A város önkormányzata az idén is meghirdeti a „Virágos Nádudvarért!” virágosítási, parkosítási és környezetszépítő versenyt!

Környezetünk tisztasága, rendezettsége, esztétikai összhatása mindenkire jó hatást gyakorol. A verseny célja a települési virágfelületek növelése a lakosság és a városi intézmények, vállalkozások bevonásával, a környezetkultúra fejlesztése, illetve a lakossági szemlélet formálása, s ezáltal a rendszeres közterület-gondozás javítása.

Nevezési kategóriák:
– virágos balkon és ablak,
– virágos családi ház,
– virágos társasház,
– virágos vendéglátóhely, üzlet,
– virágos intézmény, gazdálkodó szervezet, telephely.

A jelentkezési lap átvehető a Városháza 1. sz. szobájában (portán) vagy letölthető a www.nadudvar.hu honlapról.

A versenyre nevezni jelentkezési lap kitöltésével lehet, melyet 2015. április30-ig a Polgármesteri Hivatal portájára, vagy elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni. Egy pályázó csak egy kategóriában pályázhat.

A borítékon kérjük feltüntetni: „Virágos Nádudvarért” pályázat!

A júniusi, helyszíni szemlénél különös elbírálási szempont az ingatlan előtti növénykiültetés városképi megjelenése, a növények mennyisége, gondozottsága és az esztétikai hatás. Az ingatlan és környékének tisztaságát, gyommentesítését, és a közterületre gyakorolt hatását szintén értékeli a bizottság, melynek bírálata július hónapban várható előzetes értesítés nélkül. A verseny legjobbjai kategóriánként kerülnek díjazásra, melyről a tulajdonosok hozzájárulásával fényképek készülnek, s külön hozzájáruló nyilatkozatuk alapján, a városnapon, egy digitális fotókiállítás keretében megtekinthetők az Ady Endre Művelődési Központban.

 

A pályázók írásban értesítést kapnak a döntésről. Az ünnepélyes eredményhirdetésre szeptember 19-én, Nádudvar Napján kerül sor.

Bízom benne, hogy ismét sok polgárnak felkelti érdeklődését a pályázati kiírás!

Terveik megvalósításához kívánok jó egészséget és lelkesedést!

 

  Beke Imre
polgármester

A jelentkezési lap letölthető(rtf)

A jelenkezési lap letölthető (pdf)

      

A Polgármester naplója

Polgármester naplója

Járási Hivatal

Nádudvari Hírek

Gyógyfürdő

Ady Endre Művelődési Ház

Kövy Sándor Iskola

Nádudvari Szakiskola

Nádudvari Nonprofit Kft.